06/14/12 18:03
(http://www.klassa.bg/)

Николай Младенов и 45 представители на посолствата ще мерят сили на голф турнир на „Пирин голф & кънтри клуб“

Третият голф турнир за „Дипломати и приятели” ще се състои на игрището на „Пирин голф & кънтри клуб“ тази събота. Надпреварата ще се проведе под патронажа на Николай Младенов, министър на външните работи на Република България. През 2010 година бе поставено началото на ежегодните турнири по голф за дипломати и приятели от бизнеса. В надпреварата ще вземат участие представители на дипломатическите мисии в България и чужбина. 45 представители на посолствата на Америка, Германия, Корея, Индонезия, Словакия, Казахстан, Южна Африка, Унгария, Великобритания, Дания, Пакистан, Либия, Аржентина, България и бизнесмени са заявили участие в състезанието. Събитието ще бъде уважено и от президента на Българската голф асоциация Красимир Гергов.
Голфърите ще се състезават на 18 дупки на игрището, проектирано от професионалния играч Иън Узнам. Играчите ще са разпределени в две основни категории - дипломати и приятели от бизнеса. Мероприятието ще бъде официално открито от Красимир Гергов, президент на Българската голф асоциация, Карол Мистрик, посланик на Словакия, и Матиас Хьопнфер, посланик на Германия, които са едни от инициаторите на голф турнира. Стартът на турнира е обявен в 11.00 часа. Дипломатите, които все още нямат необходимото ниво за участие в основния турнир, ще имат възможност да направят първите си стъпки в голфа на една от най-модерните голф академии в Европа.
Купата на министъра на външните работи Николай Младенов ще получи дипломатът с най-добър брутен резултат. Всички победители ще получат купи и награди, осигурени от бизнес партньорите, взели участие в турнира.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване