06/15/12 11:21
(http://radiomilena.com/)

Управителят на Пени Маркет в Поморие задържан за системни кражби

На 14.06.т.г. около 09.15 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение от регионалния мениджър на «Пени Маркет България» ООД, за това че е констатирал системни кражби на стоки от магазина. От проведените процесуално-следствени действия е установен и задържан извършителя на деянието – това е : управителят на магазина от веригата в Поморие – М.К., 26 годишен от Поморие, който с полицейска заповед е задържан за срок от 24 часа, съобщиха от пресцентъра на ОДМВРБургас. Вещите – обект на кражба са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

 Управителят на Пени Маркет в Поморие задържан за системни кражби

bookmark Управителят на Пени Маркет в Поморие задържан за системни кражбиsvejo Управителят на Пени Маркет в Поморие задържан за системни кражбиgoogle Управителят на Пени Маркет в Поморие задържан за системни кражбиdelicious Управителят на Пени Маркет в Поморие задържан за системни кражбиstumbleupon Управителят на Пени Маркет в Поморие задържан за системни кражбиfacebook Управителят на Пени Маркет в Поморие задържан за системни кражбиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване