06/17/12 12:19
(http://www.klassa.bg/)

Катя Генева и Кристина Димитрова директно от Милано на Модната фиеста в Албена

Топдизайнерката на модна къща „Юнона“ Катя Генева и нейният модел, известната певица Кристина Димитрова, заснеха последната фотосесия на певицата в Милано. Снимките бяха при катедралата „Дуомо“, района около ул. „Монтенаполеоне“ и ул. „Дела Спига“, квартал Навали – до каналите, Художествената академия „Брера“, където е сърцето на модната индустрия. В историческия център са много от забележителностите на града, вдъхновили дизайнерката за новата й колекция. Двете дами пристигат на Модната фиеста в Албена директно от Милано, за да покажат новите тенденции в модата.
Нови ярки, свежи цветове, изчистени силуети, впечатляващи форми и младежка свежест - това са акцентите на дизайнерите за сезон лято 2012. Дамите са съвременни лолити с къси поли и панталонки, под които проблясват къси клинове в сигнални цветове с дантелени краища, с много високи обувки и впечатляващи с изработката и фантазията на дизайнерите аксесоари.
Цветни геометрични принтове, мозайки, ярки коприни и блестящи бижута създават допълнителна атмосфера, която отвежда зрителите на пътешествие, изпълнено с чувственост, екзотика и изненади.
С право почитателите на Кристина Димитрова вече тридесет години я наричат Секси, но едва сега на 12-ата Модна фиеста в Албена Орлин получи името Супер. Така Секси Кристина и Супер Орлин откриха третата вечер на фиестата. Кристина както винаги беше облечена в уникален летен тоалет на „Юнона“, а Орлин блестеше в костюм на американски дизайнер.
Най-красивият български дует взриви публиката още с първата си поява, когато изпя песента „Шепа пясък”. Следваха „Детски спомен”, „Стрелките въртят се” и др., като с всяка следваща песен градусът на настроението се вдигаше все повече и повече.
До края на шоуто зрителите не отместиха поглед от сцената, защото тук, в Албена, Иван от „Максимус” обяви началото на своя нов проект с Ивайло Колев от „Стар академи”, а именно – шоуто „Метрикс”. Името идва от матрицата и ще предложи едно ново шоу като танци, музика и песни. Иван Иванов обеща нещо напълно ново за България, което се прави за първи път - като комбинация от Италия и Русия. От Италия Ивайло ще внесе най-доброто, което е видял, а Иван от Русия, защото там е работил последната една година. Красавците от новото шоу „Метрикс” излязоха на сцената облечени в стилните костюми на „Теодор” и аксесоарите на „Ан Джи”. Дизайнерката Ангелина Данова малко им се ядоса преди шоуто и ги хвана здраво за вратовръзките. Така или иначе те не можаха да устоят на чара й и танцуваха почти до полунощ, като само сменяха аксесоарите.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване