06/17/12 15:31
(http://www.klassa.bg/)

„Левски“ ще направи опит да привлече Аатиф Шаешу от „Черноморец“ (Бургас)

Отборът на „Левски“ ще направи пореден опит да привлече полузащитника на бургаския „Черноморец“ Аатиф Шаешу. Според информация на вестник „Меридиан мач“ клубното ръководство на „Левски“ отново е проявило желание да вземе в редиците си французина с марокански произход, след като окончателно пропадна сделката за Даксон да Силва от „Локомотив“ (Пловдив). „Сините“ шефове продължават да търсят атакуващ полузащитник за заместник на напусналия македонец Дарко Тасевски, но ще им е много трудно да вземат Аатиф Шаешу, за когото „акулите“ искат минимум 500 000 евро.
В същото време пък стана ясно, че „Левски“ няма да играе контролна среща по време на подготовката си на спортната база в Правец. „Сините“ обявиха пет приятелски двубоя за лагера в Австрия, но на българска земя няма предвидени. Реакцията на ръководството на „Левски“ е резултат от появилите се по-рано през седмицата неофициални информации, че отборът ще играе контрола с руския клуб „Торпедо“ (Москва).
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване