06/17/12 16:55
(http://www.klassa.bg/)

Станислав Манолев е пред трансфер в Русия

Десният бранител на националния отбор на България и на холандския гранд ПСВ (Айндховен) е пред сензационен трансфер в Русия. Българският защитник отдавна се опитва да си намери нов отбор, тъй като все по-рядко получава шанс за изява и сега изглежда, че това ще се случи през летния трансферен прозорец. Въпреки непрекъснатите спекулации, че Станислав Манолев е желан от отбори от Испания и Италия, според холандската преса най-сериозен интерес към българския бранител проявяват няколко руски клуба. „Локомотив“ (Москва) и „Рубин“ (Казан) са два от потенциалните кандидата за подписа на Станислав Манолев и се очаква в близките дни да направят конкретни оферти за него.
„Със сигурност съм готов да отида в руската лига“, нееднозначно коментира Станислав Манолев. Освен от страна на руските клубове, интерес към защитника има и от страна на германския „Щутгарт“. Агентът на футболиста Мино Райола обаче обяви, че „Щутгарт“ не е сред приоритетите на клиента ми и в най-кратко време ще има яснота около бъдещето му.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване