06/18/12 13:54
(http://www.klassa.bg/)

В „Макларън-Мерцедес“ са сигурни: Три победи и сме шампиони

Изпълнителният директор на „Макларън-Мерцедес“ Мартин Уитмарш обяви, че тимът може да спечели шампионската титла, ако завоюва поне три победи в оставащите стартове до края на сезона. До момента кампанията е изключително оспорвана, след като седем различни пилоти спечелиха първите седем старта. Разликите в челото са изключително малки, като първите трима - Люис Хамилтън, Фернандо Алонсо и Себастиан Фетел, са разделени от три точки в челото на класирането.
„Този сезон няма разлика в челото, всички сме с изравнени сили. Три точки разделят първите трима, което не е обичайно за този етап от сезона. Сега трябва да направим всичко възможно в развитието на болида, за да останем начело. Знаем, че няма да е лесно, но можем да се справим. Тази година ситуацията е малко по-различна от обикновено. Можеш да спечелиш шампионата само с три победи и добро постоянство във всеки кръг до финала“, завърши Мартин Уитмарш.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване