06/18/12 14:41
(http://www.klassa.bg/)

Ван дер Вил: Невъзможно е Роналдо да бъде опазен

Централният защитник на холандския национален отбор по футбол Грегъри ван дер Вил заяви, че за него е било невъзможно да опази звездата на Португалия Кристиано Роналдо. В неделя Холандия поведе на иберийците с 1:0, но след това последва истинска наказателна акция на Роналдо, който не само заби два гола, но и нацели две греди за пълния обрат, който изпрати "лалетата" у дома.
В същото време Португалия излезе от група "B" като втори отбор и на четвъртфиналите на Евро 2012 ще има приемлив съперник – Чехия. "Преди снощния мач бях играл на три пъти срещу Роналдо, така че за мен не бе изненада това, което той направи снощи. Но наистина е невъзможно да го опазиш, когато Кристиано играе по този начин", каза десният бек на „Аякс“ пред Goal.com.
"Истината е, че аз не изиграх добър турнир и трябва да го приема, но все пак вината не е само в мен. Така и не успях да покажа моя атакуващ стил на игра. На няколко пъти се оказвах непокрит, но моите съотборници не ми подаваха топката", завърши коментара си 24-годишният Ван дер Вил.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване