06/18/12 14:20
(http://www.klassa.bg/)

Италия излиза с цялата си атакуваща мощ срещу Ирландия

Селекционерът на националния отбор на Италия по футбол Чезаре Прандели ще заложи на повече мощ в предни позиция в предстоящия двубой на тима срещу Ирландия. Срещата между двата отбора ще се играе тази вечер от 21,45 часа българско време на стадиона в град Познан и е от третия последен кръг на груповата фаза на турнира. По същото време в Гданск играят Испания и Хърватия. За да се класират за фазата на директните елиминации, на италианците им е необходима единствено победа. В същото време обаче Испания трябва да победи Хърватия. При равен резултат 2:2 и повече между „иберийци“ и „балканци“ обаче, Италия със сигурност ще напусне надпреварата без значение с колко евентуално ще победи Ирландия.
„Видяхме, че ирландците могат да играят добър футбол. Моите уважения към тях, но те са малко по-слаби от останалите тимове в групата. Това обаче не трябва да ни залъгва. Те вече отпаднаха и сега ще играят освободено, с удоволствие и за своята чест. Това обаче може да бъде много опасно за нас“, заяви Чезаре Прандели. След двете равенства с Испания и Хърватия сега италианците обмислят възможността да се върнат към схемата си на игра с четирима защитници. Антонио ди Натале се очаква да започне като титуляр в атака и да си партнира с Марио Балотели. Така атакуващата мощ на италианците ще стане още по-голяма. В последните два дни се появиха информации, че Марио Балотели има проблеми, но нападателят със сигурност ще започне като титуляр. Освен това в полузащита, Чезаре Прандели ще заложи на повече полузащитници с афинитет към атаката, отколкото с дефанзивни функции. Така в игра е възможно да се появят Антонио Ночерино или Алесандро Диаманти.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване