06/18/12 15:39
(http://www.klassa.bg/)

Прокурор заподозря лекари в „Токуда“ във връзки с Алексей Петров

Прокурорът по делото „Октопод“ Светлозар Костов заподозря лекари в „Токуда“ във връзки с Алексей Петров. Обвинителят коментира здравословните проблеми на Петров. "По мое мнение здравето му е добро, както беше и преди. Но очевидно има лекари от "Токуда“, а всички знаем какви са отношенията на Алексей Петров с тази болница, тъй като той винаги иска да се лекува там, най-вероятно тези лекари ще посочат, че той е с влошено здравословно състояние", заяви Костов.
Здравословните проблеми на Алексей Петров ще бъдат предмет на обсъждане на утрешното заседание.
Миналата седмица съдия Румяна Ченалова разпореди той да бъда прегледан от външни специалисти от "Токуда" и "Пирогов", които да му направят скенер и ЯМР.
Отделно от това градските съдии са глобили с 200 лева Цеко Йорданов - един от подсъдимите по мегаделото "Октопод". Причината е негово закъснение за заседанието на 10 юни.
Тогава Йорданов обявил, че има основателна причина за закъснението си - трябвало да обядва, защото му прилошало. По думите на подсъдимия, лекарствата, които трябвало да приеме, изисквали преди това да се е нахранил.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване