06/18/12 16:17
(http://www.klassa.bg/)

Според испанския сайт vivafutbol.es Димитър Бербатов вече може да се смята за сигурен трансфер на „Малага“

Въпреки че все още няма официално изявление от страна на „Манчестър Юнайтед“ или Димитър Бербатов, медиите в Испания все по-често говорят за трансфер на българския нападател в „Малага“. Приближеният до испанския отбор сайт vivafutbol.es съобщава, че е много вероятно Димитър Бербатов и „Малага“ вече да имат предварителна уговорка и от следващия сезон българинът да се подвизава по терените в Испания. Преди време се появи информация, че заплатата, която ще получава нападателят в испанския тим, ще бъде между 3,5 и 4 милиона евро на сезон.
Единственото сигурно в цялата ситуация е, че Димитър Бербатов няма да остане в „Манчестър Юнайтед“ през следващия сезон. 31-годишният футболист иска да играе, а при сър Алекс Фъргюсън рядко намира място сред титулярите. През изминали сезон Димитър Бербатов взе участие едва в 21 срещи общо от Висшата лига, Карлинг къп и Шампионската лига, като отбеляза 9 гола.
Самият мениджър на футболиста Емил Данчев заяви преди време, че неговият клиент има намерение да напусне „червените дяволи“ след края на шампионата. От друга страна, „Малага“ търси нападател, като запознати споделят, че Димитър Бербатов би паснал идеално на стила на игра на тима. Същевременно Димитър Бербатов е един от най-евтините нападатели, които „Малага“ може да привлече, тъй като ръководството на „Манчестър Юнайтед“ няма да поиска за футболиста повече от 7 милиона евро.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване