06/19/12 17:28
(http://www.klassa.bg/)

Босът на „Барселона“: Кристиано Роналдо е футболист №12 в света

Президентът на „Барселона“ Сандро Росел направи любопитно изказване. Според него звездата на „Реал“ (Мадрид) и португалския национален отбор Кристиано Роналдо не е вторият най-добър футболист в света след Лионел Меси, а чак №12 в списъка. Причината според боса на каталунците е, че всички 11 най-добри футболисти в света играят за „Барселона“.
"Кристиано Роналдо не е вторият най-добър футболист в света. Той е 12-ият най-добър играч на планетата. Най-добрите 11 футболисти в света носят екипа на „Барселона", споделя Сандро Росел пред испанските медии.
Президентът на испанския тим взе отношение и по скандалната изява на наставника на „Реал“ (Мадрид) Жозе Моуриньо от лятото на миналата година, когато португалецът бръкна в окото на сегашния треньор на „Барса“ Тито Виланова. "Никога не бих възприел един треньор, който иска да победи с цената на всичко. Аз лично веднага бих се извинил, ако треньорът на моя отбор бръкне в окото на друг човек", завърши изказването си Сандро Росел, цитиран от Goal.com.
През миналия сезон Жозе Моуриньо спря доминацията на „Барселона“ на домашната сцена и изведе „Реал“ (Мадрид) до първа титла на Испания от 2008 година насам.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване