06/19/12 14:38
(http://www.klassa.bg/)

В „Челси“ счупиха купата от Шампионската лига, наказаха виновниците

Трима служители на „Челси“ са били наказани, след като успели да счупят трофея от Шампионската лига. Трима членове от охраната на клуба позирали за снимка с купата, когато едната дръжка се откачила. Въпреки че провинилите се веднага я наместили, друг техен колега забелязал щетата, и веднага докладвал за случая. Ръководството на „сините“ от Лондон веднага изпратило трофея за поправка и в момента не си личи да е имало проблеми.
Инцидентът се е случил в извънработно време и въпросните лица не са имали разрешение да пребивават изобщо на стадиона в тези часове. Провежда се вътрешно разследване. Трофеят не е бил заключен въпреки огромната си ценност.
Повечето клубове поставят във витрина купата, когато я спечелят, за да позира всеки желаещ с нея, но на „Стамфорд Бридж“ тя е толкова дълго чакана и ценена, че хората не могат да й се нарадват, и я прехвърлят от отдел в отдел, за да може всеки от изстрадалите я 400 служители да й се полюбува малко.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване