06/19/12 13:52
(http://www.klassa.bg/)

Дидие Дрогба отива при Никола Анелка в „Шанхай Шенхуа“

Бившият нападател на „Челси“ Дидие Дрогба, който след триумфа в Шампионската лига съобщи, че със сигурност ще напусне лондонския клуб, ще се присъедини към Никола Анелка в тима на „Шанхай Шенхуа“. Новината беше съобщена лично от Чжу Цзюн, който е собственик на китайския клуб.
34-годишният футболист на Кот д'Ивоар Дидие Дрогба ще обяви подробности по трансфера на личния си сайт в близките дни. Според все още непотвърдена информация, нападателят ще получава по 200 000 паунда седмично в новия си тим. Информацията за заплатата на Дидие Дрогба беше оповестена от Oriental Morning Post.
Клубът от Шанхай не щади средства за известни чуждестранни играчи, както и треньори. Клубното ръководство уволни Жан Тигана по-рано този сезон и го замени с аржентинеца Серхио Батиста миналия месец. Самият Дидие Дрогба съобщи през уикенда, че следващата стъпка в кариерата му ще бъде много интересна и изненадваща. Преди време пък нападателят заяви, че след такава кариера човек трябва да помисли и за своето бъдеще, като неофициално призна, че ще приеме офертата на клуба, който ще му даде най-висока заплата.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване