06/19/12 16:20
(http://www.klassa.bg/)

Ясен Петров е новият директор на ДЮШ на „Левски“, Марсиньо подписа договор

Бившият наставник на „Левски“ Ясен Петров е новият шеф на ДЮШ на клуба. Пловдивският Джанини беше представен днес официално като такъв от изпълнителния директор на „сините” Иво Тонев. „Ясен Петров ще бъде новият директор на ДЮШ на „Левски“, като той получава пълната свобода да работи и да взима решения относно детско-юношеската школа на клуба. Благодаря му, че прие отправената от мен покана, и се радвам, че ще работим заедно”, сподели Иво Тонев и допълни, че в клуба ще има и нов член в УС на тима – Николай Илиев, който ще наблюдава работата в ДЮШ.
„Целта пред всички ни е една – да направим ДЮШ на „Левски“ най-продуктивната в България“, каза още Иво Тонев.
В същото време стана ясно, че бразилският полузащитник Марсио Иванилдо да Силва–Марсиньо от днес официално е футболист на „Левски“. Марсиньо подписа договор с „Левски“, който е за срок от една плюс една години. Марсиньо е роден на 25 март 1981 година. Висок е 174 см, тежи 65 кг. Играл е за отборите на „Сао Каетано“, „Сантос“, „Маритимо“ и „Апоел“ (Никозия).
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване