06/20/12 14:15
(http://www.klassa.bg/)

Захари Бахаров, Владо Карамазов и Мага в мъжката серия на „Премахни страха”

Захари Бахаров, Мага и Владо Карамазов са част от второто издание на проекта „Премахни страха“ на Михаил Вучков. На фотографиите, олицетворяващи най-личните страхове на участниците, ще видим още актьора Димо Алексиев, набиращия все по-голяма популярност диджей Sono Di Vayo и модния стилист на Harper's Bazaar - Николай Христов. Изложбата ще бъде представена на 23 юни (събота) от 19:00 часа в градината на „Ялта клуб“.
„Премахни страха” е социален проект, който цели да накара колкото се може повече хора да се замислят над това, че в дъното на всяко едно човешко нещастие стои един страх. Ако успеем да открием този страх и да го признаем пред себе си, то процесът по унищожаването му ще бъде задействан”, споделя авторът на проекта.
В първата част на проекта личните си истории споделиха Нина Николина, Галя Курдова, Даниела Арнаут, Деси Бакърджиева, Наташа Рич и Антония Йорданова. Те намериха сили да се изправят срещу собствените страхове, сред които ужаса от вода, самота, огън, птици и др. и да покажат, че процесът е възможен.
Изложбата „Премахни страха“ е част от „София Прайд Арт Седмица 2012“, която ще се проведе в столицата между 23 юни и 4 юли 2012 г. Нейната основна цел е да даде платформа за изява на млади и доказали се артисти от страната и чужбина.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване