06/20/12 15:02
(http://www.klassa.bg/)

„Лудогорец“ (Разград) привлече национала на Кот д'Ивоар Франк Гуела

Шампионът на България и носител на Купата на страната „Лудогорец“ (Разград) си осигури услугите на още едно сериозно име по време на лятната си подготовка. Става въпрос за съотборника на Дидие Дрогба в националния отбор на Кот д'Ивоар – Франк Гуела. Атакуващият полузащитник вече е футболист на „Лудогорец“ и утре ще направи официален дебют, и то пред публиката на стадион „Лудогорец Арена“.
Той ще получи фланелката си с номер 99 само секунди преди началния съдийски сигнал на контролната среща с тима на „Витоша“ (Бистрица), който спечели Купата на аматьорската лига. Новата перла в лятната селекция на „орлите“ изкара успешен пробен период в лагера на отбора в Смолян и за новия сезон ще облече шампионската фланелка.
Франк Гуела има впечатляваща визитка. Бил е шампион на Хърватска с „Динамо“ (Загреб). Последно е играл в „Арминия“ (Билефелд). Защитавал е и цветовете на гръцкия „Лариса“. Франк Гуела е роден на 19 юни 1986 година в Абиджан. Висок е 1,79 см и играе успешно и като ляв външен халф, и на позицията зад нападателя.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване