06/20/12 19:11
(http://www.klassa.bg/)

Марк Уебър може да напусне тима на „Ред Бул-Рено“

Пилотът на „Ред Бул-Рено“ Марк Уебър заяви, че бъдещето му в тима ще бъде решено от резултатите, които австралиецът запише до края на този сезон. Колкото по-високи са те, толкова по-голяма е вероятността той да остане в тима за още една година. В противен случай австралиецът може да напусне отбора. Това е доста неприятна новина за екипа, след като само преди няколко седмици двукратният световен шампион Себастиан Фетел направи подобно изявление.
Марк Уебър подписва едногодишни договори с тима от Милтън Кийнс в последните няколко сезона и след края на всеки решава сам своето бъдеще. Сега пилотът смята, че ако продължава да е постоянен и да се представя на ниво, няма да обърне внимание на нито една външна оферта и отново би преподписал с тима на „Ред Бул-Рено“.
„Всичко зависи от моите резултати. До Гран при на Монако не мога да кажа, че се представях добре, дори не се бях качвал на подиума. После спечелих и това ми даде увереност. Много хора биха искали да карат в този отбор, затова трябва да се боря за мястото си. Какво ще стане, е извън моите компетенции. Това ще решат Кристиан и Ейдриън, както и Диди и Хелмут. Единственото, което мога да направя, е да продължавам да показвам добра форма. В последните години подписвам все за една година и през този сезон положението не е по-различно. Да видим как ще се развие сезонът и отново ще разговаряме по темата“, заяви Марк Уебър.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване