06/21/12 14:01
(http://www.klassa.bg/)

Асен Блатечки става романтичен младеж в новия български филм „Пъзел”

"Пъзел" е пълнометражният дебют на режисьора Иво Стайков. Очаква се да го видим на екран през октомври. Главната роля във филма изпълнява "лошото момче" на българското кино Асен Блатечки. Но дали е само „лошо“, или има и друго лице? Също и топмоделът Станимира Колева, която познаваме от сериала "Стъклен дом". Там тя изпълнява ролята на мистериозната любима на Стефан Данаилов.
В "Пъзел" участват още Атанас Сребрев, Павел Попандов, Алекс Сърчаджиева, Петя Силянова, Джоко Росич, Мария Статулова, Максим Генчев, режисьорът Михаил Мелтев, Робърт Янакиев, Атанас Сребрев и др.
В една от главните роли ще видим също и водещата на предаването "Хрътките" Валя Войкова като актриса със силна актьорска игра.
Филмът е със специалното участие на музикантите от група БТР, а композитор на филма е Митко Щерев
"Пъзел" е романтична история за ценностите и предопределеността в живота и любовта, където точно както в пъзела за всеки човек има едно точно определено парченце, с което може да се съедини, за да си паснат и да се получи рисунката. Но дали дали можем или успяваме да поставим точното и съдбата може ли да бъде пренаписана?
Темите са представени по един много, лек и ненатрапчив начин, с хумор и добро настроение, но и неспестяващ истината и сериозността на различните проблеми.
Продуцент е „Ай Ел Ес филмс“. Копродуценти на лентата са New BoyanaFilms, Forwardpictures, Pro Cinema, Univer Electric2, Bulgarian National Television, National FilmCenter, Alienworks, MVM International, Bestlights.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване