06/21/12 08:06
(http://radiomilena.com/)

Вечер в Поморие, посветена на Майкъл Джексън

 Michael Jackson Tribute 25.06 Вечер в Поморие, посветена на Майкъл Джексън

La Habana Beach Поморие ще посвети една цяла вечер на краля на поп музиката-Michael Jackson. Събитието е свързано с навършване на три години от смъртта му. Tribute вечерта в Поморие  на 25 юни 2012/ понеделник/,  подготвена от музика и видео на Michael Jackson, Jackson 5, The Jacksons, Janet и Jermaine Jackson ще остане дълго време в спомените на всички, които ще присъстват и които  харесват неговата музика. Така ще се върнат  добрите спомени за човека със  сребърната ръкавица и лунната походка. Избраният за най-добър Ретро DJ у нас през 2010 и 2011 година Marti G е един от големите фенове на краля на попа. Той е и единственият DJ в България, който притежава всичките оргинални издания на синглите, албумите, концертите, клиповете, дисковете и книгите на Michael Jackson. Вход свободен и дрес код – бомбе. Вечерта в Поморие, посветена на Майкъл Джексън  се осъществява с  подкрепата на Jim Beam – The Bourbon и медийното партньорство на www.Disco.BG, www.Awards.BG и Радио Милена- Поморие.

 Вечер в Поморие, посветена на Майкъл Джексън

bookmark Вечер в Поморие, посветена на Майкъл Джексънsvejo Вечер в Поморие, посветена на Майкъл Джексънgoogle Вечер в Поморие, посветена на Майкъл Джексънdelicious Вечер в Поморие, посветена на Майкъл Джексънstumbleupon Вечер в Поморие, посветена на Майкъл Джексънfacebook Вечер в Поморие, посветена на Майкъл ДжексънСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване