06/21/12 17:24
(http://www.klassa.bg/)

„Манчестър Сити“ дава 20 милиона паунда за Мартин Шкъртел

Новият мениджър на „Ливърпул“ Брендън Роджърс е на път да се сблъска с първото сериозно изпитание след назначението му на „Анфийлд“. Младият специалист ще трябва да се впусне в тежка битка с богаташите от „Манчестър Сити“, които ще направят опит да отмъкнат един от най-качествените футболисти на Ливърпул – бранителя Мартин Шкъртел.
Според медиите на Острова „гражданите“ ще отправят оферта на стойност 20 милиона паунда за 27-годишния словак, който беше избран за номер едно на „Анфийлд“ през изминалия сезон. Мартин Шкъртел, чиито настоящ договор с „мърсисайдци“ изтича след две години, се е превърнал в най-желаната от Роберто Манчини фигура за подсилване на отбраната на „Манчестър Сити“, след като италианецът е ударил на камък при опита си да привлече Тиаго Силва от „Милан“.
От „Ливърпул“ се надяват да убедят Мартин Шкъртел, към когото интерес проявява и руският „Анжи“, да подпише нов контракт с клуба. Другият централен бранител на „червените“ - Даниел Агер, вече обяви, че е готов да направи това. И двамата имат договори за още две години, но новото клубно ръководство на „Ливърпул“ иска да задържи най-добрите си футболисти за дълъг период от време и около тях да се гради бъдещето на новия тим, воден от Брендън Роджърс.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване