06/21/12 14:38
(http://www.klassa.bg/)

Обама дръпна пред Ромни с цели 13%

Президентът на САЩ Барак Обама поведе с цели 13% в предизборните нагласи на избирателите срещу очаквания си съперник от Републиканската партия Мит Ромни, предаде „Блумбърг“. Това сочи проучване, поръчано от агенцията. То коренно се различава от останалите допитвания, които дават много близки резултати за двамата претенденти.
Проучването на „Блумбърг“ показва, че Обама би победил Ромни с 53% на 40% . Последните допитвания, публикувани на сайта RealClearPolitics.com, сочат резултат 46,6% на 44,4%.
Голямата преднина на Обама се посреща със скептицизъм дори в предизборния екип на демократите, за които голямата преднина е неочаквана.
Асошиейтед прес поръча друга анкета, която сочи, че разликата между двамата е само 3% в полза на сегашния стопанин на Белия дом. 49% от анкетираните одобряват начина, по който държавният глава работи, а 55% го критикуват за управлението на икономиката.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване