06/21/12 16:14
(http://www.klassa.bg/)

Отложиха делото за убийството на Стоян Балтов с 4 месеца

Делото за убийството на студента Стоян Балтов бе отложено с четири месеца от Софийския градски съд. Съдия Петя Крънчева насрочи следващото заседание за месец октомври заради отсъствието на единия от адвокатите на подсъдимите.
От името на адвокат Паулина Китанова, защитник на Светлозар Стоилов, беше представена молба за отлагане, тъй като детето й е в болница и тя трябва да се грижи за него.
Съдиите получиха и справка от МБАЛ „Царица Йоанна", удостоверяваща това.
Стоян Балтов беше убит през декември 2008 година пред дискотека „Амнезия“ в Студентския град. Подсъдими за причиняването на смъртта на студента са Александър Данаилов, Вили Георгиев и Светлозар Стоилов. Делото веднъж беше връщано на прокуратурата за доразследване през юли 2009 година. Тогава обвинени за убийството на Балтов бяха само Александър Данаилов и Вили Георгиев. След като делото тръгна отново през 2010 година, подсъдимите станаха трима. Четири години след убийството на Стоян Балтов процесът все още не е приключил на първа инстанция.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване