06/21/12 17:39
(http://www.klassa.bg/)

Стефка Костадинова призова родната федерация по волейбол да върне Радостин Стойчев и Матей Казийски

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова призова за бързото връщане на Матей Казийски и Радостин Стойчев в националния ни тим по волейбол за Олимпиадата в Лондон 2012. Според нея оттеглянето на спонсорите от тима също е много притеснително. Тя призова родната федерация да вземе спешни мерки и да върне Радостин Стойчев и Матей Казийски обратно в отбора.
„С оглед на възникналите напоследък скандали във волейбола изразявам своята загриженост по отношение на представянето на националния отбор по волейбол – мъже на Олимпийските игри в Лондон. В допълнение в последните дни се оттеглиха генералният спонсор, както и голяма част от останалите спонсори, което допълнително усложнява обстановката в националния отбор. Времето до стартирането на игрите е изключително кратко и е от особена значимост за доброто ни представяне. Отборът следва да се подготвя интензивно, ефективно и при добра атмосфера с оглед достигане на върхова спортна форма. В тази връзка считам, че отсъствието на най-добрия български волейболист – Матей Казийски, и на най-успешния български треньор по волейбол – Радостин Стойчев, ще намали значително шансовете ни за добро класиране на Олимпийските игри в Лондон. Призовавам Българската федерация по волейбол да вземе спешни мерки и да направи всичко необходимо за завръщането им в националния отбор“, пише в официалното становище на председателя на БОК Стефка Костадинова.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване