06/22/12 09:43
(http://radiomilena.com/)

Нови правила за приемния ден на поморийския кмет

obshtina21 300x122 Нови правила за приемния ден на поморийския кметПриемният ден на кмета се провежда във вторник от 09.30 до 12.00 часа, а всеки последен вторник от месеца има изнесен приемен ден в кв.”Свети Георги”. Гражданите, които искат да се срещнат с кмета трябва да се запишат предварително при ръководителя на Центъра за административно обслужване Бистра Господинова в четвъртък от 9.30 ч. до 16.00 ч., съобщават от Общината Поморие.

За контакти тел. 2-25-75, e-mail: rakovoditel_caog@pomorie.org.

За приемният ден в кв. ”Свети Георги” записва Драга Токалиева,
тел.
8-65-20.

При записването си гражданите трябва да съобщават какъв въпрос желаят да поставят пред кмета, както и телефон за обратна връзка. При преценка от кмета на общината, че поставеният въпрос е от компетентността на заместник-кмет, гражданинът се насочва към него. Записване във връзка с назначаване на работа не се препоръчва, тъй като всички свободни работни места в общинска администрация се обявяват на сайта на общината. Няма да се допуска и повторно записване на граждани по въпроси, на които вече са получили отговори.

 

 

 Нови правила за приемния ден на поморийския кмет

bookmark Нови правила за приемния ден на поморийския кметsvejo Нови правила за приемния ден на поморийския кметgoogle Нови правила за приемния ден на поморийския кметdelicious Нови правила за приемния ден на поморийския кметstumbleupon Нови правила за приемния ден на поморийския кметfacebook Нови правила за приемния ден на поморийския кметСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване