06/24/12 06:22
(http://radiomilena.com/)

Джакпотът в тотото се очаква да стигне 5 млн. лв

fi6 150x150 Джакпотът в тотото се очаква да стигне 5 млн. лвДжакпотът в тотото се очаква да пробие психологическата граница от 5 млн. лв. днес. Причината е, че опашките пред пунктовете на БСТ се вият от ранни зори, а хората пускат поне по няколко в преследване на натрупаните във второ теглене на „6 от 49″ около 4,8 млн.лв., съобщава „Стандарт“.   Около двеста хиляди се очаква да е и джакпотът в „6 от 42″. Сериозен интерес се наблюдава по морето, където туристите пускат по пачка фишове и за двете игри с натрупана сума. Много са и тези, които пускат абонаментни фишове за 10 тиража. Врачките също намазаха от джакпота, защото загатнаха, че милионите могат да паднат и днес. Именно заради това баш играчите първо ходят при тях, а после в тото пункта. Математиците сочат, че ако процентът на общия брой комбинации за тиража се доближи до 15%, то почти сигурно някой ще удари джакпота, цитира Агенция Кросс.  Предната неделя тази цифра бе едва 10,02%. Ако не падне и днес натрупаната сума, ще мине за идния четвъртък 5,3 млн. лв, което ще я нареди на четвърто място в историята на тотото.

 Джакпотът в тотото се очаква да стигне 5 млн. лв

bookmark Джакпотът в тотото се очаква да стигне 5 млн. лвsvejo Джакпотът в тотото се очаква да стигне 5 млн. лвgoogle Джакпотът в тотото се очаква да стигне 5 млн. лвdelicious Джакпотът в тотото се очаква да стигне 5 млн. лвstumbleupon Джакпотът в тотото се очаква да стигне 5 млн. лвfacebook Джакпотът в тотото се очаква да стигне 5 млн. лвСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване