06/25/12 14:33
(http://www.klassa.bg/)

„Лудогорец“ срещу „Динамо“ (Загреб) в Шампионската лига

Българският шампион „Лудогорец“ (Разград) ще играе срещу силния тим на „Динамо“ (Загреб) във втория предварителен кръг за класиране в групите на Шампионската лига.
Възпитаниците на селекционера Ивайло Петев не бяха сред поставените отбори заради предстоящото им първо участие в европейските клубни турнири, докато хърватите бяха четвърти по коефициент сред поставените тимове след „Базел“, „Ред Бул“ (Залцбург) и БАТЕ (Борисов). Според жребия „Лудогорец“ ще домакинства в първия двубой на 17 юли, а реваншът в Загреб ще е седмица по-късно.
„Изтеглихме късата клечка. Това е най-силният отбор в нашата група, но шансовете ни са 50:50. Ще се борим, ще опитаме да се представим на ниво и да ги победим. Ще се постараем да изгледаме поне един техен двубой. За добро или за лошо, първата среща ще се играе в Разград. Предпочитах да е обратното, но така се получи“, заяви Ивайло Петев веднага след жребия.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване