06/25/12 13:40
(http://www.klassa.bg/)

Според пресата в Румъния Жуниор Мораес ще става български национал

Футболистът на ЦСКА Жуниор Мораес ще играе за българския национален отбор според публикации в румънската преса. Медиите в северната ни съседка твърдят, че нападателят е бил толкова популярен в България, че вече било задвижено натурализирането му за световните квалификации, където можел да направи дует с Димитър Бербатов, който със сигурност ще се завърне в отбора под ръководството на селекционера Любослав Пенев.
През лятото Жуниор Мораес наистина е донесъл в България всички документи, които са му необходими, за да получи гражданство. Единствено се очаква те да бъдат задвижени. Последният от ЦСКА, който взе български паспорт, беше полузащитникът Маркиньос, който записа няколко срещи в държавния ни тим. Жуниор Мораес още не е сигурен, че ще остане в ЦСКА, но по принцип нямал проблеми да стане българин, дори да се стигне до трансфер в чужбина. Освен всичко останало, футболистът на ЦСКА няма да има проблем с ФИФА, защото никога не е играл за национален отбор.
Според медиите в Румъния преди време местната федерация също е искала да натурализира Жуниор Мораес, но в крайна сметка нещата пропаднали.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване