06/25/12 13:11
(http://www.klassa.bg/)

Чезаре Прандели: Сега ще празнуваме, след това ще мислим за Германия. Всъщност нека тя да му мисли

Селекционерът на националния отбор на Италия Чезаре Прандели остана много доволен от класирането на своя тим на 1/2-финал на Евро 2012. „Адзурите“ победиха драматично Англия на 1/4-финал след изпълнение на дузпи, като в редовното време двата тима не си отбелязаха голове.
„Старахме се да не позволяваме на Англия да използва свободните пространства и да играе на контраатака. Не допуснахме гол, което означава, че сме се справили добре. Президентът се обади след края на двубоя да ни поздрави. Доволни сме от това, което направихме. Сега целта е да се възстановим бързо и да се подготвим за срещата с Германия. Те са много добър отбор, а имат и 2 дни повече почивка. Германците са фаворит на 1/2-финала, но ние също ще направим всичко възможно да ги победим и да стигнем до финала. Пред тях стои задължителна победа и това ще им тежи. Нека те да му мислят, ние се справяме отлично“, сподели Чезаре Прандели по време на пресконференцията след победата над Англия.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване