06/27/12 17:40
(http://www.klassa.bg/)

„Левски“ домакин на 19 юли в първия мач от Лига Европа, а „Локомотив“ (Пд) приема „Витес“ в Ловеч

Отборът на „Левски“ ще бъде домакин на първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу победителя от двойката ФК „Сараево“ – „Хибърниънс“ на 19 юли на стадион „Георги Аспарухов“. Реваншът е седмица по-късно на 26 юли. Желанието на Илиан Илиев и треньорското ръководство бе „Левски“ да бъде гост в първия мач, а след това да приеме своя съперник на стадион „Георги Аспарухов“. „Локомотив“ (Пловдив) най-вероятно ще домакинства в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу „Витес“ на градския стадион в Ловеч на 17 юли. Новината бе съобщена от административния директор на „Локомотив“ (Пловдив) Атанас Узунов.
„Аз нямам такава информация. Информацията ми е от колегите от „Левски“, които са получили имейл от УЕФА. Разговарях с г-н Баждеков. „Локомотив“ (Пловдив) ще домакинства на 17 юли, а „Левски“ ще играе на 19-и“, коментира Узунов.
„В този случай ще трябва да търсим друг стадион, на който да се проведе срещата с „Витес“. Разговарях с директора на националния стадион „Васил Левски“ г-н Попов, но по същото време на него има световно първенство по стрелба“, добави административният директор на „Локомотив“ (Пловдив).
„Най-вероятно ще разговаряме с колегите от Ловеч. Ако те откликнат на нашето желание, срещата ще се проведе в Ловеч. Това е решението на спортно-техническия щаб и на собственика на клуба“, каза още Атанас Узунов.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване