06/29/12 02:13
(http://radiomilena.com/)

Италия е на финал след 2:1 над Германия

Evrofutbol 150x150 Италия е на финал след 2:1 над Германия Италия стана вторият финалист на европейското първенство по футбол в Полша и Украйна. Пред близо 60 000 зрители на Националния стадион във Варшава световните шампиони от 2006 година спечелиха с 2:1 срещу Германия. И двата гола вкара нападателят Марио Балотели. Той се разписа в 20-ата и 36-ата минута. Попадението за Германия бе дело на Месут Йозил от дузпа в продължението на мача. На финала в неделя от 21:45 часа на Олимпийския стадион в Киев, Италия ще играе срещу действащия световен и европейски шампион Испания, който в сряда отстрани Португалия след дузпи, предаде Фокус спорт.

 Италия е на финал след 2:1 над Германия

bookmark Италия е на финал след 2:1 над Германия svejo Италия е на финал след 2:1 над Германия google Италия е на финал след 2:1 над Германия delicious Италия е на финал след 2:1 над Германия stumbleupon Италия е на финал след 2:1 над Германия facebook Италия е на финал след 2:1 над Германия Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване