07/01/12 15:17
(http://radiomilena.com/)

Отборът на Ахелой прегърна купата на „Каменица“ за втора поредна година

26d5795989075cc4514ac30390be3f1a Отборът на Ахелой прегърна купата на Каменица за втора поредна година

Най-добрият отбор на Бургас и региона е „Ахелой“ – традиционните фаворити защитиха титлата си, като тази година те имаха честта да спечелят регионалното първенство в десетото юбилейно издание на Каменица ФенКупа. Заедно с отбора си подгласник „Ударник“ те ще са сред 24-те най-добри тима на Каменица ФенКупа за България и ще се включат в битката за впечатляващата награда на най-големия футболен турнир за аматьори у нас – посещение по избор на европейско футболно дерби. На трето и четвърто място се класираха отборите на „Моряците“ и „Старата школа“. Шампионите и всички останали призьори получиха купата и наградите си на сцената под арката на Каменица ФЕНкупа. С индивидуалните призове бяха отличени Георги Желев от „Русокастро“ („Най-добър вратар”), Трайо Грозев от „Ахелой“ („Най-атрактивен състезател”) и „Русокастро-Б отбор“ („Най-спортсменски отбор”).

Първенците от „Ахелой“ и „Русокастро“ бяха и най-резултатните отбори в полуфинала на Бургас. Финалът, точно както и повечето мачове на стадион „Черноморец”, бе изпълнен с атрактивни отигравания и от двата отбора, а завърши и със страхотен обрат, съобщи bourgasfootbal. „Русокастро“ поведе с 1:0 след серия финтове и плътен удар в горния десен ъгъл на вратата на „Ахелой“. Миналогодишните шампиони изравниха и дори поведоха в началото на втората част, а крайният резултат бе 4:3 за „Ахелой“, в чиито състав личаха имената на бившите професионалисти Георги Чиликов и Иван Русев-Малкия Джангър.

 Отборът на Ахелой прегърна купата на Каменица за втора поредна година

bookmark Отборът на Ахелой прегърна купата на Каменица за втора поредна годинаsvejo Отборът на Ахелой прегърна купата на Каменица за втора поредна годинаgoogle Отборът на Ахелой прегърна купата на Каменица за втора поредна годинаdelicious Отборът на Ахелой прегърна купата на Каменица за втора поредна годинаstumbleupon Отборът на Ахелой прегърна купата на Каменица за втора поредна годинаfacebook Отборът на Ахелой прегърна купата на Каменица за втора поредна годинаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване