07/03/12 12:34
(http://radiomilena.com/)

Загинал шофьор на тежкотоварен автомобил

На 03.07.т.г. около 01.00 ч. на пътя Бургас – Варна, в близост до Несебър, в условията на остър десен завой, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в лявата крайпътна мантинела и пропадайки в дере с дълбочина около 20 м. товарен автомобил “Скания 142 Н”, с прикачено ремарке, с варненска регистрация, превозващ слънчоглед в насипно състояние, управляван от 44 годишния Ю.О. от с. Одърне, обл. Плевен. При падането автомобила се преобърнал с ходовата част нагоре.

От ПТП на място загива водача на товарния автомобил. За изваждането на т.а. “Скания” от дерето се ползва допълнителна техника, което налага трафика да преминава само в едната пътна лента. Движението се регулира ръчно от служители на сектор “Пътна полиция” – Бургас.

Към момента временно е преустановено движение на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета, които спрени на КПП – с. Кошарица.

 Загинал шофьор на тежкотоварен автомобил

bookmark Загинал шофьор на тежкотоварен автомобилsvejo Загинал шофьор на тежкотоварен автомобилgoogle Загинал шофьор на тежкотоварен автомобилdelicious Загинал шофьор на тежкотоварен автомобилstumbleupon Загинал шофьор на тежкотоварен автомобилfacebook Загинал шофьор на тежкотоварен автомобилСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване