07/03/12 13:24
(http://www.klassa.bg/)

Финалът на „Cartoon Network шампионат“ е близо. 20-те най-добри кандидати се надпреварват за тренировка с Ван Перси

Започна финалният етап от „Cartoon Network шампионат – да играем заедно!“. Той ще определи кой ще бъде щастливецът, който ще тренира с Робин ван Перси в Лондон това лято. Спортният коментатор на СNN Педро Пинто вече селектира 20-те най-добри млади таланти от България, които влизат в новата надпревара. Решителният избор ще бъде направен от феновете и топката е в тяхното поле до 8 юли. Гласуването е активно на официалната страница на шампионата - www.CartoonNetwork.bg/2012/cnchampionship/. Един от всички гласували ще получи Nintendo Wii.
Надпреварата, организирана от детския канал Cartoon Network в партньорство с Робин ван Перси,  се провежда едновременно в 8 европейски държави. Сред тях са Великобритания, Полша, Унгария, Румъния, Бенелюкс и България. 829 талантливи деца между 6 и 15 години се включиха в шампионата, като само 8 от тях ще имат шанса да тренират с холандския национал. Българчетата, качили своите видеоклипове с футболни умения, са 74. Специално жури, оглавено от легендата Педро Пинто, избра 20 от тях, които съдържат най-интересните и иновативни футболни трикове.
“Когато за пръв път разбрах за инициативата „Cartoon Network шампионат - да играем заедно!“, бях нетърпелив да стана част от нея. Трябва да си призная, че бях доста затруднен при оценяването на българските участници в надпреварата. Силно съм впечатлен от качествата и уменията, които притежават българските деца. Ето защо съм сигурен, че и Робин ван Перси ще остане очарован от таланта им”, сподели световноизвестният спортен журналист Педро Пинто за участието на българските деца в шампионата.
На 11 юли ще бъде избран един победител, събрал най-много гласове по време на периода на гласуване. Той ще сбъдне мечтата си и ще получи шанса да тренира с най-добрия футболист на сезона според Асоциацията на професионалните футболисти в Англия, Робин ван Перси. Специална награда ще има и за най-добрия коментатор. Nintendo Wii ще отиде при този, който най-обосновано, атрактивно и оригинално е направил своя избор. За целта след гласуване всеки ще може да остави коментар и да покаже своите футболни познания.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване