07/05/12 13:03
(http://www.klassa.bg/)

Димитър Димов, кмет на район „Надежда”, по БНТ2

В последното издание за сезона на рубриката „Питай кмета” на 6 юли от 20.00 часа зрителите на БНТ2 ще имат възможността да видят специално интервю с кмета на столичния район ,,Надежда’’ Димитър Димов. Той ще коментира най-наболелите теми в района - какво е бъдещето на Северния парк и защо има спорове за това, дали да бъде управляван от дирекция „Зелени системи” или от районната администрация. Докога в район ,,Надежда'' общинските жилища ще са недостатъчно и кога ще бъде завършен ремонтът на надлез „Надежда“. Отговорите този петък в „Питай кмета” по БНТ2.

Какво мислят за проблемите в квартала, ще разберем от жителите на район „Надежда”, които ще отправят своите въпроси към кмета. В студиото на „Местно време” пред водещата Христина Христова той ще коментира и въпросите ще бъде ли издигнат паметник на хан Крум в Северния парк, на какъв етап са ВиК инсталациите на квартал Требич и газифицирането на Илиянци.

Гледайте „Местно време” този петък от 20:00 ч по БНТ2!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване