07/05/12 15:18
(http://www.klassa.bg/)

Завърши тазгодишното издание на Малкия сезон на „Сфумато“   

Малкият сезон на „Сфумато“ мина в историята. "Когато го създадохме, това беше единственото място, където вие, младите творци от всички изкуства, можехте да намерите място за изява на своите намерения и мечти. Сега вече Малкият сезон има много свои братовчеди, което е хубаво. Но не трябва да усядаме в инерциите. Затова следващото издание ще се превърне изцяло в работилница, което е по-съответно на духа на „Сфумато“. Тук, на място, ще работите своите проекти", каза  Маргарита Младенова на закриването.
 
 
Последната изява беше пилотният проект на бъдещата млада работилница - "Лазарица". Четирите сезона от пиесата бяха представени от актьорите Антонио Дмитриевски, Димитър Николов, Иван Николов и Емил Стефанов, покачени върху четири дървета в градината пред "Сфумато", под режисурата на Димитър Сарджев, Крум Филипов, Елена Димитрова и Борис Кръстев.
 
 
 
Иван Добчев обяви новите носители на приза
„Сфумато“ - нови имена 2012“
 
Представления
 
„Самотни персонажи“, автор и режисьор Васил Дуев, с участието на Василена Гецкова, Весела Бабинова, Васил Дуев, Николай Йовин, Петко Венелинов и Христо Ушев.
 
„На ръба“ и „Метаморфоза“ на Стефания Георгиева, Христо Таков и Камен Марин
 
"Новото име" на „Сфумато“ е Христо Ушев.

Представленията ще бъдат включени в афиша на "Сфумато" за следващия сезон.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване