07/05/12 15:13
(http://www.klassa.bg/)

Почина пострадалата от стрелбата край Разлог

В нощта на 4 срещу 5 юли е починала пострадалата при стрелбата край Разлог Емине Кьосева, съобщи директорът на МБАЛ-Разлог Божидар Велев, цитиран от "Фокус".
Причината за смъртта е остра сърдечна и дихателна недостатъчност. Предстои на тялото на починалата да бъде направена аутопсия.
Жената бе настанена в разложката болница във вторник сутринта, след като стана жертва на масова стрелба край Разлог, при която на място бяха застреляни 43-годишният Васил Донев–Доневио и 30-годишният Динко Робев, а Емине и съпругът й бяха простреляни.
Жената бе приета в болницата с реална опасност за живота, с общо 8 прострелни рани по цялото тяло, които са засегнали почти всички вътрешни органи - черва, далак, дробове, перикард на сърцето. Поради тежкото й състояние тя не бе транспортирана за лечение във ВМА-София.
Съпругът на Емине също пострада при стрелбата, но по чудо оцеля без сериозни рани и травми и се очаква скоро да бъде изписан.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване