07/05/12 06:36
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Промени в движението в София заради световното по волейбол

Във връзка с финалите на Световната лига по волейбол в София ще има промени в организацията на движение и ще бъдат пуснати допълнителни коли на градския транспорт, съобщиха от Столичната община.

На 5, 6 и 7 юли от 8 ч. до 16 ч. и на 8 юли от 14 ч. до 22 ч. се забранява паркирането на в крайната дясна лента на двете пътни платна на бул. „Асен Йорданов” между бул. „Шипченски проход” и Площада на авиацията.

От 16 ч. до 24 ч. на 5, 6 и 7 и от 14 ч. до 22 ч. на 8 юли при необходимост и по преценка на пътна полиция ще бъде забранено влизането на пътни превозни средства в двете посоки с изключение на колите на масовия градски транспорт по:

  • по бул. „Асен Йорданов” между бул. „Шипченски проход” и Площад на авиацията
  • по подходите от бул. „Цариградско шосе” към Площад на авиацията
  • по бул. „Д-р Г. М. Димитров” между бул. „Драган Цанков” и Площад на Авиацията

От 22 ч. на 5, 6 и 7 юли и от 20 ч. на 8 юли ще бъдат осигурени 4 тролея, които при необходимост да извършат допълнително курсове по маршрута на линии 4 и 11.

От 16 ч. до 24 ч. на 5 и 6 юли маршрута на автобусна линия 294 ще се удължи от Онкологията по бул. „Д.р Г.М. Димитров”, Площад на авиацията, бул. „Асен Йорданов” и обратен завой на бул. „Асен Йорданов” след зала Арена Армеец и по маршрута двупосочно.

От 16 ч. до 24 ч. на 7 юли и от 14 до 22 ч. на 8 юли ще бъдат осигурени три допълнителни коли, които ще се движат по маршрут от Студентски град по маршрута на автобус 284 до кръстовище бул. „Д-р Г. М. Димитров“.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване