07/06/12 08:13
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Булдозер прегази дете в Кърджалийско

8-годишно дете е прегазено от булдозер на сметището във Вишеград и е настанен в кърджалийската болница със счупени таз и крак, съобщиха от ОДМВР в Кърджали.

Момчето е настанено в кърджалийската болница със счупени таз и крак.

Инцидентът станал вчера около 13.30 часа. При извършване на маневра шофьорът на булдозера С.С. на 57 години изпуснал от контрол машината и прегазил момчето.

Дежурна оперативна група от РУП-Кърджали е извършила оглед на мястото на произшествието. Алкохолната проба на водача, измерена с техническо средство, е отрицателна.

При друг инцидент вчера две деца бяха блъснати от автомобил, докато ходили по тротоара на бул. „Македония“ в Пловдив. Инцидентът станал, след като шофьорът на „Рено Меган” – жена на 51 години, карайки с несъобразена скорост, се качил на тротоара. Така тя ударил в гръб двете деца, които са на 12 години.  След случилото се, тя напуснала местопроизшествието, оставяйки колата на тротоара.

Едно от децата е било прегледано в пловдивска болница, след което е било изписано с леки контузии. На шофьора е съставен акт по Закона за движение по пътищата.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване