07/06/12 20:08
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Кметицата, блъснала две деца, подава оставка

Кметицата на район „Южен“ в Пловдив доц. Павлинка Атанасова подава оставка заради разпространената от МВР информация, че е блъснала две деца вчера привечер и е избягала от местопроизшествието.

Днес тя разпрати писмо до медиите, в което се казва, че в понеделник ще подаде оставката си, заради нарастващото обществено напрежение.

„С цел да не се предизвикват спекулации и това да не се отрази негативно върху авторитета на ПП ГЕРБ и на Община Пловдив, подавам оставка, която ще депозирам в понеделник в деловодството на Общински съвет“, пише Кацарова в съобщението.

„Сигурна съм, че с решението по обжалването на акта, което ще предприема, ще докажа своята правота“, гласи още писмото.

По данни на МВР колата на кметицата се движела с несъобразена скорост, заради което на излизане от паркинга на кметството автомобилът се качил на тротоара, където ударил в гръб две вървящи момичета.

По думите на очевидци едното дете е ударено в корема, а другото – в краката.

Кацарова обаче отрича да ги е блъскала.

Кметът на Пловдив Иван Тотев похвали своята колежка за взетото решение и заяви, че това дори може да донесе адмирации за достойния и отговорен начин, по който се е отнесла.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване