07/06/12 12:34
(http://www.klassa.bg/)

Охранителят, който открадна 1,5 млн. лева се предаде, не казва къде са парите

Разследва се усилено версията за съучастник на Георги Енев, охранителят, който открадна милион и половина лева от инкасо автомобил. Това съобщи в петък зам.-окръжният прокурор Галин Гаврилов, цитиран от радио „Фокус”.
Все още не е ясно къде са открадните пари, нито къде точно се укривал охранителят. Предстои да бъде разглеждана мярката му, като най-вероятно обвинението ще поиска постоянно задържане под стража.
В четвъртък вечерта Георги Енев се е предал на полицията в присъствието на адвокат. За последно той е бил в няколко родопски села в близост до гръцката граница, като най-вероятно намерението е било да се прехвърли в Гърция.
Извършен е оглед на раницата му, но пари в нея не са открити, имало е само лични вещи. Впоследствие в ареста на Първо районно управление на полицията в Пловдив Георги Енев е отказал да дава обяснения по случая.
Енев продължава да мълчи пред разследващите и в петък. При предаването си той е е носил тоалетни принадлежности, показващи, че се е приготвил за престой в ареста.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване