07/07/12 12:02
(http://radiomilena.com/)

Почина младеж след падане от втория етаж

38565 big Почина младеж след падане от втория етажНа 07.07.т.г. около 00.20 ч. в Районно управление «Полиция» – Карнобат е получено съобщение от 16 годишна карнобатлийка, за това че 20 годишния Г.С. от Стара Загора паднал от втория етаж на кула, разположена в района на басейна на градския парк в Карнобат и е в безпомощно състояние. Своевременно изпратените на място полицейски автопатрул и служители от спешна медицинска помощ към карнобатската болница констатирали смъртта на Г.С. При извършения оглед видими следи от насилие по трупа не са установени, като същия е изпратен за аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» при бургаската болница. По данни на карнобатлийката заедно с младежа се черпили в района на кулата, като същия паднал и тя алармирала за нициденат на тел. 112. От трупа е взета кръв за химичен анализ, с цел определяне на количеството употребен алкохол. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Карнобат.

 Почина младеж след падане от втория етаж

bookmark Почина младеж след падане от втория етажsvejo Почина младеж след падане от втория етажgoogle Почина младеж след падане от втория етажdelicious Почина младеж след падане от втория етажstumbleupon Почина младеж след падане от втория етажfacebook Почина младеж след падане от втория етажСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване