07/08/12 09:09
(http://radiomilena.com/)

144 жертви на наводнения в Краснодарския край, Русия

navodnenie1 150x150 144 жертви на наводнения в Краснодарския край, Русия 144 са вече загиналите от наводненията в Краснодарския край на Русия. Други 300 са в болници с различни наранявания, за тях се грижат медицински екипи. Десетки продължават да се издирват, съобщава Министерството на вътрешните работи на Русия. Най-тежко е пострадал град Кримс,съобщава Frognews.bg. Психолози в момента помагат на повече от 800 души, които са с психически срив.   Наводнението, което било предшествано с направо тропически дъждове, заляло почти цял Кубан. Предполага се, че най-много жертви, около 130 човека, са дадени още при първата приливна вълна, която помела всичко по пътя си. Загинали има освен в Кримск, в градовете Геленджик и Новоросийск.   9 юли е обявен за общ ден на траур в памет на загиналите.   Семействата на жертвите ще получат обезщетение от държавата в размер на 2 млн рубли. Останалите домакинства ще получат спешно по 10 000 рубли първоначална помощ, която ще нарастне до 150 000 в следващите седмици.   Продължават спасителните действия, както и денонощните усилия по преодоляване на щетите от водното бедствие.

 144 жертви на наводнения в Краснодарския край, Русия

bookmark 144 жертви на наводнения в Краснодарския край, Русияsvejo 144 жертви на наводнения в Краснодарския край, Русияgoogle 144 жертви на наводнения в Краснодарския край, Русияdelicious 144 жертви на наводнения в Краснодарския край, Русияstumbleupon 144 жертви на наводнения в Краснодарския край, Русияfacebook 144 жертви на наводнения в Краснодарския край, РусияСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване