07/08/12 15:59
(http://www.klassa.bg/)

Бойко Борисов: Имаме министри, които ще останат в историята

Имаме министри, които ще останат в историята като най-добрите в сферата им – Цветанов, Дянков, Павлова, Добрев. Това каза в неделя председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на отчетно-изборното общо събрание на младежката организация на ПП ГЕРБ (МГЕРБ) под мотото „Успяваме в България”.  Борисов допълни, че може да продължи с всички в кабинета, докато стигне до Вежди Рашидов, с когото са най-възрастни. „Всички са млади хора и се справят прекрасно. Аз съм щастлив премиер, защото в двата най-важни за мен ресора – вътрешна сигурност, тероризма, Цветанов се справя прекрасно; и Дянков направи една изключителна сделка. Задържаме и арестуваме тонове хашиш, тонове кокаин. Затова срещу нас се правят много компромати. Важното е хората в Европа да отчитат какво правим", подчерта министър-председателят.
От своя страна заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че МГЕРБ е потенциалът, който трябва да се развива.  „С всички ваши инициативи през тези години трябва да се признае, че дадохте позитив, истински заряд на ваши приятели, симпатизанти, които станаха част от всичко това, което правим заедно”, каза Цветанов. Той допълни, че  политическите опоненти на ГЕРБ работят на базата на отрицанието, на противопоставянето. Цветанов обеща, че Моника Панайотова ще продължи като депутат в Европейския парламент.   Вътрешният министър благодари специално на структурите в Кърджали, Разград, Търговище, защото партията се нуждаела от  младежи, които са с друг етнос. „Трябва да дадем шанс на всички да участват в този процес на национална и отговорна политика. Партия ГЕРБ не трябва да бъде центрирана около определени съсловия и организации или възрасти, а трябва да бъдем разпрострени, за да направим всичко възможно България да има правителство, което да направи втори мандат и то да се казва ПП ГЕРБ с политически лидер Бойко Борисов”,  заяви Цветанов. Според него ГЕРБ е създала алтернатива на статуквото от 20 години, защото желанието на хората било да  има нов политически проект.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване