07/08/12 15:43
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Борисов се хвали с бойкометъра, бил единствен по рода си

След като се създаде „бойкомерът”, мен това ме радва, защото няма „станишевмер”, „костовмер”, „царемер”, изтъкна премиерът Борисов в речта си на отчетно-изборното събрание на младежката организация на ГЕРБ.

Той призова създателите на бойкометъра да не спират да го следят, защото това го мотивира.

Борисов определи себе си като „щастлив премиер” и изрази задоволство, че правителството на ГЕРБ е съставено от млади хора.

Той даде висока оценка за работата на целия кабинет.

Най-големите похвали обаче Борисов отправи към двамата си вицепремиери – Цветан Цветанов и Симеон Дянков.

„Тези двамата вицепремиери колкото и ругатни да отнасят, държат здраво националната и финансова сигурност”, посочи министър-председателят.

Борисов изрази убеденост, че България не е имала по-демократичен кабинет от неговия.

Той припомни позицията на правителство по отношение на АСТА, Закона за защита на животните, Закона за горите, добива на шистов газ и пр.

„Кой спря Бургас-Александруполис? Спрях магистрали с месеци, за да излюпят щъркелите и в момента там сме сложили километри мрежи, за да не прелети някое птиче и да го удари ТИР. Спирам Струма, спирам Марица, спирам Тракия, местим гробове, правим музеи, пресаждаме блатни кокичета, когато се налага”, изтъкна още премиерът.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване