07/08/12 09:17
(http://radiomilena.com/)

Български филм с награда в Карлови Вари

poslednata linejka v sofija 2ca3dc3f811 150x150 Български филм с награда в Карлови ВариНа 47-я Международен филмов фестивал в Карлови Вари, 29 юни – 7 юли 2012, „Последната линейка на София“ на Илиян Метев, копродукция на България, Хърватия и Германия, спечели Наградата за най-добър документален филм в категорията за филми над 30 минути, съобщиха от СБФД.   В края на май „Последната линейка в София“ получи втората по значимост награда от „Седмицата на критиката“ в Кан – наградата за откритие на ТВ Канал 4, съобщиха от СБФД.   Филмът разказва за преживяванията на трима лекари в „град от два милиона с не повече от 13 линейки“. Участниците във филма са описани като „страстни пушачи с невероятно чувство хумор“, които не спират да правят всичко по силите си въпреки трудностите и „ударите от обществото“ , цитира actualno.com.

 Български филм с награда в Карлови Вари

bookmark Български филм с награда в Карлови Вариsvejo Български филм с награда в Карлови Вариgoogle Български филм с награда в Карлови Вариdelicious Български филм с награда в Карлови Вариstumbleupon Български филм с награда в Карлови Вариfacebook Български филм с награда в Карлови ВариСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване