07/08/12 09:13
(http://radiomilena.com/)

Жълт код заради големите жеги

jega1 150x150 Жълт код заради големите жегиЖълт код е обявен за днес в почти цялата страна заради високите температури, съобщиха от НИМХ при БАН. Кодът е в сила за 26 от 28-те областина страната. Само в 2 области обявеният код е зелен – Габровска и Смолянска. Времето ще е предимно слънчево и горещо, с максимални температури около 33°-38°. По Черноморието ще е предимно слънчево, с купеста облачност в следобедните часове. Максималните температури по крайбрежието ще са около 31°-34°, температурата на морската вода е 25°-27°.  Времето е потенциално опасно, предупреждават от НИМХ. Прогнозираните метеорологични явления не са необичайни, но бъдете внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете.

 Жълт код заради големите жеги

bookmark Жълт код заради големите жегиsvejo Жълт код заради големите жегиgoogle Жълт код заради големите жегиdelicious Жълт код заради големите жегиstumbleupon Жълт код заради големите жегиfacebook Жълт код заради големите жегиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване