07/09/12 08:27
(http://radiomilena.com/)

Еврофолк в Поморие

На 10 юли /вторник/ 2012 г. от 18.00 часа,  на площад “Св.Св.Кирил и Методий”, със съдействието на Читалище “Просвета 1888”, град Поморие ще бъде домакин на Европейски шампионат по фолклор 2012 .

Европейският шампионат по фолклор „Euro Folk 2012” се провежда в рамките на Музикални празници “Евро фолк 2012” – Светът е телевизия. Музикалните празници се провеждат в различни европейски градове и държави през цялата 2012 година.  Състоят се от тридесет и пет музикални фестивала и се провеждат под егидата на Европейска Асоциация на Фолклорните Фестивали – ЕАFF, съобщиха от читалището.

Характерна особеност на Музикалните празници “Евро фолк” е, че всички изпълнения се записват с професионална аудио и телевизионна техника и най-добрите от тях се излъчват многократно по повече от 50 кабелни телевизии в България, по сателитните телевизии „Нова българска телевизия“, „Travel TV“, „БГ TV“ и „Херос TV“, както и по Световните интернет телевизии „Euro Folk“ на адрес tv.eurofolk.com и „TV Rodina“ на адрес www.tvrodina.com. С тези дейности се изпълнява основната цел на Музикалните празници “Евро фолк“- Светът е телевизия” за популяризиране на традиционните народни изкуства чрез огромните възможности на масмедиите.

 Еврофолк в Поморие

bookmark Еврофолк в Помориеsvejo Еврофолк в Помориеgoogle Еврофолк в Помориеdelicious Еврофолк в Помориеstumbleupon Еврофолк в Помориеfacebook Еврофолк в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване