07/09/12 13:20
(http://www.klassa.bg/)

Известен италиански дизайнер представи Living Kids на руско парти

Популярният на Ботуша дизайнер Лино Бовес бе специален гост на руско парти в комплекс „Роял бей“ - Св. Влас. Той представи пред отбрана публика детската линия Living Kids.
Бовес е дизайнер от 27 години, като е работил за най-известните модни къщи в Италия, а от 15 години има собствена марка.
"Според дизайна и линията създавам и цвят на дрехата, всичко е в усещането за мода - не можеш да направиш едно „Ферари“ кафяво", споделя дизайнерът и допълва: "Никога не бих платил на семейство Бекъм или на други звезди, за да носят моите дрехи... ако колекциите, които създавам им харесват - ще се наложи да си ги купят."
Той използва много памук, минимално синтетика, за да се избегнат алергиите, а боите за оцветяване на платовете са изцяло на натурална основа.
Когато му остават дрехи от минали колекции, Бовес е взел решение да ги изпраща на бедстващите деца в Африка.
Домакинята на руското парти Наталия Караянева с гордост обяви, че Лино Бовес ще представи и дамската си колекция през септември в София. По време на събитието бе открит и новият й бутик за луксозни мебели „Варано“.
"Това, което предлагаме на морето, е стил прованс, натурален избелен масив, изключително харесван от руските туристи. В магазина се предлагат още английски текстил, тапети и пердета на световния бранд „Лаура Ашли".“
Гостите на партито бяха зарадвани и с томбола. Късметлиите спечелиха терапия с „Керастас“ в новия салон на „Роял бей“, със специалисти от „Кемпински“ - София, както и ваучер за най-модерната медицинска терапия за лице Selphil.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване