07/10/12 13:23
(http://www.klassa.bg/)

Горан Брегович със самостоятелен концерт в София на 29 ноември в зала „Арена Армеец“

Концертът на балканската звезда, заедно с неговия „Оркестър за сватби и погребения“, ще се състои на 29 ноември в зала “Арена Армеец” от 19 ч, съобщават организаторите от Loud Concerts.
Билетите за концерта на Горан Брегович в София са в продажба в мрежата на Ticketstream от 11юли. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазинитe  Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Orange, Multirama, Technomarket, Билетен център на НДК, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg
Ценовите категории на билетите са от 25, 30, 35, 40 и 55 лв. в зависимост от местоположението в залата.
Феновете на Горан Брегович ще могат да чуят любимите си хитове от албумите и саундтраците му, както и песни от последния албум на Горан Alkohol.
Горан Брегович е отговорен за хитове като Mesecina и Kalashnikov и е един от най-значимите автори на филмова музика в Европа. Всепризнат като посланик на балканската музика по света, музикантът има зад гърба си десетки албуми и саундтраци, сред които и култовите записи към филмите “Ъндърграунд” и “Аризонска мечта” на Емир Кустурица, с когото си партнират от години насам. В основата на неговия “Оркестър за сватби и погребения” стоят циганският духов оркестър, традиционните български полифонии, електрическата китара и православен църковен мъжки хор.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване