07/13/12 12:32
(http://radiomilena.com/)

Европейско НПО идва за обмяна на опит

petroloprovod2 150x150 Европейско НПО идва за обмяна на опитОбщина Поморие бе посетена от представители на европейската НПО „Демокраси Интернешънъл”. Целта на посещението бе обмяна на опит, тъй като именно в община Поморие бе организиран и успешно проведен първият местен референдум. На гостите бяха  представени официалните документи по организационно-техническата подготовка и разказано за формулата на успеха при организиране на местен референдум. Преди три години жителите на Поморие показаха позицията и изразиха категоричното си нежелание през общината да минава споменатия петролопровод. Основните им притеснения бяха екологичната опасност и страховете, че изграждането на това съоръжение би навредило на туризма и риболова в региона.

 Европейско НПО идва за обмяна на опит

bookmark Европейско НПО идва за обмяна на опитsvejo Европейско НПО идва за обмяна на опитgoogle Европейско НПО идва за обмяна на опитdelicious Европейско НПО идва за обмяна на опитstumbleupon Европейско НПО идва за обмяна на опитfacebook Европейско НПО идва за обмяна на опитСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване